een antwoord op al je vragen...

Lees zeker onze FAQ alvorens ons te contacteren. Je vind hier mogelijks zeer snel een antwoord op al je vragen.
Vind je nog steeds geen antwoord op je vraag?
Neem dan zeker contact met ons op!  We helpen je graag verder.

Kies een Topic

Wat zijn de leveringskosten voor bestellingen in de webshop?

We hanteren een vaste kost van €4.50 voor shipping adressen binnen België. Bestellingen boven de 10kg kunnen mogelijks extra verzendingskosten met zich meebrengen.

Welke betalingsmogelijkheden worden geaccepteerd in de webshop?

We accepteren betalingen met Bancontact, KBC Online, Belfius Direct Net, ING Home 'Pay, iDEAL, bankoverschrijving en betaling bij afhaling. Paypal en VISA zijn voorlopig niet mogelijk.

Wat zijn de levertijden?

Na bevestiging van betaling, mag je rekenen op een 2-3 tal werkdagen voor leveringen binnen België. Voor leveringen buiten België zijn we afhankelijk van de transporteur en kan de levertermijn langer zijn dan verwacht.

Is het veilig om online te betalen op de webshop?

Uw veiligheid is zeer belangrijk voor ons. We doen er alles aan om uw data veilig te bewaren door gebruik te maken van een veilige SSL verbinding. Het afhandelen van de betaling transacties zal worden afgehandeld door het Mollie betalingssysteem. Meer info over Mollie vind je op de site: https://www.mollie.com/be/

Wat gebeurt er na een bestelling?

Uw bestelling zal worden verwerkt voor ophaling door de transporteur. U zal hiervan op de hoogte worden gebracht. Indien u gekozen heeft om de goederen zelf te komen uithalen, zal u bericht krijgen zodra ze beschikbaar zijn.

Zal ik een factuur ontvangen van mijn aankoop?

Voor iedere bestelling zal je een factuur ontvangen via het door u opgegeven email adres. U kan uw facturen ook downloaden in de klantenzone na het inloggen op uw account.

Zijn de producten in deze webshop afkomstig van verschillende handelaren?

Dat klopt! Deze webshop is een multi-vendor webshop. Dat wil zeggen dat de aangeboden producten door verschillende handelaren verkocht worden. Om het u gemakkelijk te maken zorgen wij voor een centrale afhandeling van de administratie. Slechts één factuur voor aankopen bij verschillende handelaren. We werken samen met handelaren, zelfstandigen, zelfstandigen in bijberoep uit onze gemeente. Een aantal handelszaken zijn afkomstig uit de naburige gemeenten 😉

Waar mag ik mijn aankopen afhalen?

Indien u gekozen heeft om uw aankopen zelf af te halen, zal u verder informatie ontvangen zodra de producten klaar zijn voor afhaling.
We werken met een groot aantal handelaren samen. De afhaal locatie kan dus per artikel variëren. In de meeste gevallen zal dit uiteraard binnen onze gemeente zijn

Mijn dashboard

Jouw persoonlijk dashboard geeft in een oogopslag alle informatie over je account bij Houthalen-Helchteren Online. Je kan hier je facturen raadplegen en downloaden, je contactgegevens of je wachtwoord wijzigen. Je kan hier ook je bestelling historiek bekijken of je digitale aankopen downloaden

Een account aanmaken

Zodra je een bestelling plaats heb je de optie om een account aan te maken of om te bestellen als guest. Het aanmaken van een account biedt enkele voordelen tov een aankoop met een guest account. (wat uiteraard ook perfect mogelijk is)

Mijn gegevens wijzigen

Je kan op ieder moment je gegevens aanpassen. Je kan bv een nieuw adres ingeven of je contactgevens aanpassen. wijzigen hebben geen impact op reeds uitgevoerde bestellingen.

Mijn wachtwoord wijzigen

Je kan op ieder moment je wachtwoord wijzigen. We raden aan om een sterk wachtwoord te kiezen. Gebruik geen gemakkelijk te raden wachtwoord. bv de naam van je huisdier. Gebruik een combinatie van letters, cijfers, hoofdletters en speciale tekens.

Kan ik mijn eigen producten te koop aanbieden in deze webshop?

Dat kan! Er bestaan verschillende formules. 
Zelfs als u reeds over een eigen webshop beschikt, is het interessant om producten aan te bieden via onze webshop.
Contacteer ons en we geven graag een woordje uitleg hierover.

Kan ik mijn cadeaubonnen verkopen via deze webshop?

Dat is perfect mogelijk! Wij verkopen uw cadeaubon(nen) en hanteren per bon een unieke identificatie code.
Bovendien is dit een leuke opportuniteit om wat reclame te maken voor uw handelszaak!

Kan ik mijn eigen webshop laten bouwen?

Heel zeker! Wij bouwen graag uw webshop op maat!
contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

Dat is perfect mogelijk!
We hebben verschillende formules om je zaak in de kijker te plaatsen.
Contacteer ons voor meer info.

doubleUeight

De Hoef 29A
3530 Houthalen-Helchteren

BTW BE0862993162
Bank: IBAN KBC BE43 7350 0322 1701