Houthalen-Helchteren, 3530, België

We zijn 24/7 geopend 😉

Frequently Asked Questions

Lees zeker eerst onze FAQ alvorens een bericht te sturen.

Wat zijn de leveringskosten voor bestellingen in de webshop?

We hanteren een vaste kost van €4.50 voor shipping adressen binnen België. Bestellingen boven de 10kg kunnen mogelijks extra verzendingskosten met zich meebrengen.

Welke betalingsmogelijkheden worden geaccepteerd in de webshop?

We accepteren betalingen met Bancontact, KBC Online, Belfius Direct Net, ING Home ‘Pay, iDEAL, bankoverschrijving en betaling bij afhaling. Paypal en VISA zijn voorlopig niet mogelijk.

Wat zijn de levertijden?

Na bevestiging van betaling, mag je rekenen op een 2-3 tal werkdagen voor leveringen binnen België. Voor leveringen buiten België zijn we afhankelijk van de transporteur en kan de levertermijn langer zijn dan verwacht.

Is het veilig om online te betalen op de webshop?

We doen er alles aan om uw data veilig te bewaren door gebruik te maken van een veilige SSL verbinding. Het afhandelen van de betaling transacties zal worden afgehandeld door ons Mollie betalingsysteem

Wat gebeurt er na een bestelling?

Uw bestelling zal worden verwerkt voor ophaling door de transporteur. U zal hiervan op de hoogte worden gebracht. Indien u gekozen heeft om de goederen zelf te komen uithalen, zal u bericht krijgen zodra ze beschikbaar zijn.

Zal ik een factuur ontvangen van mijn aankoop?

Voor iedere bestelling zal je een factuur ontvangen via het door u opgegeven email adres. U kan uw facturen ook downloaden in de klantenzone na het inloggen op uw account.

Wat zijn de bedrijfsgegevens van HHO?

Stuur ons een bericht